Руски Инстаграм-звезди (като Ксения Собчак например, а и още много

...
Руски Инстаграм-звезди (като Ксения Собчак например, а и още много
Коментари Харесай

Украинска блогърка съветва сънародничките си как да се предпазят от изнасилване от руските окупатори

Руски Инстаграм-звезди (като Ксения Собчак да вземем за пример, а и още доста други) с милиони почитатели се простят трагично с тях, леят сълзи, показват очаквания за скоростно завръщане. Дори в тази " покруса “ съветските девойки от Инстаграм наподобяват съвършено, добре гримирани, в подобаващи пози, облечени като за разходка с яхта. 

Украинската културна журнаистка Юстина Добуш, също известна в Инстаграм, пусна поредност от препоръки за украинските девойки на тематика " Как да се предпазим от обезчестяване “. И с цялостно съображение, тъй като в прихванатите от украинското разузнаване диалози на съветски бойци се чуват хвалби освен за мародерства и плячкосване на опустели домове, само че и за изнасилени девойки. 

Добуш поучава младите украинки да минат в жанр " клошар “. Да не носят нищо блестящо, бяло или бежово. Нищо вталено. Никакви пуснати коси и козметика, а серпантина за очи и червило никога. Косите – на плитка, кокче или опашка. Най-добре е да има някаква елементарна шапка за глава с козирка, която да прикрива лицето.

Никакви къси палтенца – фигурата се вижда прекомерно добре. Никакви ярки боядисани коси, нищо, което да се набива на очи. Най-добре е даже естествено русите да се боядисат в някакъв безпристрастен цвят. 

В чантата вместо капризи – пикантен спрей, електрошок или нож. Най-добре и трите.

Сменете походката, споделя Добуш, научете се да ходите като невръстен гамен. Никаква изтънченост, никаква женственост.

Забравете закачливите тонове, обществено говорете жестоко, само че не високо, псувайте. Ако можете да удебелите и огрубите гласа си – направете го.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР