Руски инфлуенсър и лайфстайл блогър призна в съда в Сочи,

...
Руски инфлуенсър и лайфстайл блогър призна в съда в Сочи,
Коментари Харесай

Руски инфлуенсър в суровоядството оставя бебето си да умре от глад

Руски инфлуенсър и начин на живот блогър призна в съда в Сочи, че е отговорен за гибелта на едномесечния си наследник Космос.

44-годишният Максим Лютий желал да отгледа детето си, като го оставя да се храни единствено от „ силата на слънцето “. Той също по този начин неведнъж поливал бебето с леденостудена вода, тъй като вярвал, че това ще го закали, оповестяват английски медии.

Оказва се, че в него е имало маскарпоне, което е довело до тежката алергична реакция

Детото издъхнало от пневмония и безсилие.

Преди да направи признанието си в съда, и нфлуенсърът се опитал да трансферира напълно виновността за гибелта върху партньорката си и майка на детето – 34-годишната Оксана Миронова.

Тя към този момент е наказана на две години „ възпитателна работа “. Съдът заключи, че тя също би трябвало да понесе част от отговорността, тъй като не е оказала никаква помощ на бебето.

Мъжът упреквал майката, че е страдала от недостиг на желязо вследствие на диетичните си избори, които са предизвикали гибелта на бебето. То тежало единствено 1,5 кг.

Понякога обядът ѝ се състоял от „ цялостен пъпеш “ и „ сок от моркови “

Максим Лютий, който се показва за веган в интернет и е последовател на суровоядството, неведнъж се опитвал да спре Миронова да кърми бебето. Той желал дребният Космос да гълтам единствено слънчевите лъчи.

Съседите разказват Лютий като коренен маниак на суровата храна и настояват, че е началник на клуб, обвързван с фетиш.

Сега се оказва обаче, че в ареста самият Лютий се храни с месо и тестени произведения, пренебрегвайки личните си хранителни условия.

Когато Максим и Оксана най-сетне решили да заведат извънредно слабото дете на доктор, към този момент било прекомерно късно. Бебето издъхва на 8 март 2023 година на път за болничното заведение.

Диетата им е траяла едвам 8 седмици, само че разликата е забележителна

Според свидетелски показания, Люти желал да опитва с дребното дете с концепцията да го трансформира в актуален Супермен.

„ Той искаше да храни детето единствено със слънчева сила, а по-късно да го визиите на другите и да покаже, че този тип хранене е допустимо “, споделя очевидец в съда.

Люти, който е в ареста повече от година, е застрашен от присъда до осем години затвор и санкция за съзнателно причиняване на тежка телесна щета.

Майката на Миронова упреква също Лютий в ръководство на фракция.

Оксана

„ Бях срещу щерка ми да е в тази фракция. Предчувствах всичко и ѝ споделях, че Максим е вманиачен, само че тя не ме послуша ”, разяснява дамата.

Шоковото заледяване е известен метод за предпазване на храна, запазващ всички потребни свойства на продуктите.

„ Всеки път тя ставаше все по-студена към мен. Беше негова робиня “, показва още майката на Оксана.

„ Тя доста пъти искаше да го напусне, само че той я възпираше. Оксана скрито се опитваше да кърми бебето, само че доста се опасяваше от Максим “, разясняват близки до двойката.

Лютий изродил сина си в дома им, откакто отказал да пусне приятелката си да роди в болница.

 20-годишно момиче с алергия умря, откакто изяжда „ веган “ тирамису Светът 2 мин. 20-годишно момиче с алергия умря, откакто изяжда „ веган “ тирамису  5 години на плодове и кълнове: Руска блогърка умря след радикална диета (СНИМКИ) Светът 3 мин. 5 години на плодове и кълнове: Руска блогърка умря след радикална диета (СНИМКИ)  Единият близнак е станал веган, а другият е траял с месото – ето какво се случи с тях Светът 2 мин. Единият близнак е станал веган, а другият е траял с месото – ето какво се случи с тях  Как двама германци се трансфораха в милионери със замразени вегански ястия? Любопитно 4 мин. Как двама германци се трансфораха в милионери със замразени вегански ястия?  20-годишно момиче с алергия умря, откакто изяжда „ веган “ тирамису Светът 2 мин. 20-годишно момиче с алергия умря, откакто изяжда „ веган “ тирамису  5 години на плодове и кълнове: Руска блогърка умря след радикална диета (СНИМКИ) Светът 3 мин. 5 години на плодове и кълнове: Руска блогърка умря след радикална диета (СНИМКИ)  Единият близнак е станал веган, а другият е траял с месото – ето какво се случи с тях Светът 2 мин. Единият близнак е станал веган, а другият е траял с месото – ето какво се случи с тях  Как двама германци се трансфораха в милионери със замразени вегански ястия? Любопитно 4 мин. Как двама германци се трансфораха в милионери със замразени вегански ястия?
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР