Руски икономисти предложиха Русия, Беларус и Казахстан да въведат единна

...
Руски икономисти предложиха Русия, Беларус и Казахстан да въведат единна
Коментари Харесай

Русия, Беларус и Казахстан може да въведат единна валута

Руски икономисти предложиха Русия, Беларус и Казахстан да вкарат единна валута.

Струва си тези три страни, както и редица други, да обмислят въвеждането на обща валута, счита специалистът Александър Разуваев. Обединяването на страните в тази посока би могло да помогне за построяването на нова икономическа система, разкрива той в изявление за Лента.ру.

За единна валута сред Русия, Беларус и Казахстан се заприказва още през 2014 година, само че тогава започнаха глобите, валутната рецесия и планът остана на назад във времето, споделя Разуваев. И прибавя: " Трябва да се върнем към тази концепция. "

„ На първо място, считам, че ще има по-тясна интеграция на редица страни от някогашния Съюз на съветските социалистически републики “, споделя той. „ Но е много мъчно да се планува в елементи по какъв начин ще се развие обстановката по-нататък, тъй като първо би трябвало да оцелеем в изискванията на външен потрес. Азиатските пазари, на които се натъртва, са, несъмнено, перспективни, само че в дълготраен проект. "

Руското държавно управление има намерение да създаде нова социално-икономическа стратегия - модел за развиване на страната в актуалната геополитическа действителност. За това написа " Ведомости ", базирайки се на източник, непосредствен до кабинета, и двама федерални чиновници, участващи в работата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР