Руски хеликоптер Ми-8 се е разбил в град Хабаровск в

...
Руски хеликоптер Ми-8 се е разбил в град Хабаровск в
Коментари Харесай

Хеликоптер Ми-8 се разби в Русия, шестима загинали

Руски хеликоптер Ми-8 се е разрушил в град Хабаровск в Далечния изток на Русия, като всички шестима души на борда са починали , оповестяват от съветското министерство на изключителните обстановки.

Инцидентът е станал в 11:30 часа локално време (4:30 ч. българско) в региона на ул. " Антена - Хирургическая ". " Хеликоптер Ми-8 на самолетната компания " Изток " извърши твърдо приземяване в пустеещи земи (антенно поле). По предварителни данни на борда на машината са се намирали шестима души. Сгради и уреди не са потърпевши ", се прецизира в информацията на ведомството.

В Хабаровске в районе улицы Антенной, 20б упал вертолет. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Присылайте фото и видео с мест происшествия, делитесь вашими новостями ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #Хабаровск #Хбр #27регион #Хабаровскийкрай#авария #дтп #происшествия #курьез#Khabarovsk #khv #dv #khv27 #hbk #khv_incident

A post shared by Хабаровск Инцидент +18 (@khv_incident) on Apr 10, 2018 at 7:10pm PDT

На мястото на злополуката е избухнал пожар . " Всичко, което можем да кажем сигурно, е, че хеликоптерът се е разрушил на части ", допълниха от министерството, като парчета са разпръснати в радиус от километър.

От Следственият комитет на Русия осведомиха, че хеликоптерът е правил учебно-тренировъчен полет, като на борда е бил единствено екипажът .

На мястото на произшествието работят чиновници на полицията, Министерството на изключителните обстановки и Следствения комитет, като двете черни кутии на хеликоптера към този момент са открити.

Ръководителят на Хабаровския край Вячеслав Шопрт е разпоредил да се окаже помощ на фамилиите на жертвите, като ще им бъдат изплатени по 1 млн. рубли .

Падение вертолета в Хабаровске: первое видео с места происшествия.https://t.co/2QDntLpLdd#Хабаровск #Вертолёт pic.twitter.com/sTCA4b61ZG
— Пятый канал Новости (@5tv) April 11, 2018
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР