Руски граждани наляха багрило в урните, запалиха експлозиви и се

...
Руски граждани наляха багрило в урните, запалиха експлозиви и се
Коментари Харесай

Наливане на багрило в урните, полагане на цветя в Кремъл, организиране на „обед срещу Путин“: Как руснаците протестират срещу изборите

Руски жители наляха багрило в урните, възпламениха експлозиви и се пробваха да умишлят спорадично актове на митинг по време на президентски избори, които подсигуряваха, че ще обезпечат на Владимир Путин неговия пети мандат на власт.

Инцидентите се случиха в първия ден от тридневния интервал на гласоподаване в Русия и елементи от окупирана Украйна в петък. Длъжностни лица споделиха, че случаите няма да окажат въздействие върху изборите, в които Путин се състезава против трима претенденти, които имат дребен късмет да завоюват.

Без подозрение по отношение на резултата от изборите, фокусът както за протестиращите, по този начин и за формалните лица е интензивността и броят на законните бюлетини. Високата изборна интензивност, в това число гласовете за претендент, който се състезава против Путин, се счита за потребна за Кремъл, защото придава тип на легитимност на изборните резултати.

Две дами бяха задържани след поливане със зелено багрило в изборните урни в покрайнините н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР