Руски генерал, който наскоро бе уволнен от Владимир Путин, е

...
Руски генерал, който наскоро бе уволнен от Владимир Путин, е
Коментари Харесай

Уволнен от Путин руски генерал намерен мъртъв с куршум, самоубил се от депресия

Руски военачалник, който неотдавна бе уволнен от Владимир Путин, е открит мъртъв, като се допуска, че се е самоубил, съгласно известията.

67-годишният генерал-майор Владимир Макаров отговаряше за " битката с екстремизма " в Русия и е бил открит убит през днешния ден сутринта, осведоми „ Дейли мейл “.

Съобщава се, че той е управлявал издирването и потушаването на съперници на съветския президент, както и на публицисти, считани за враждебно настроени към Кремъл. Макаров също по този начин е предприемал дейности против младежи, които са протестирали против Путин.

Съпругата на Макаров - Валентина, била дружно със брачна половинка си в селската къща в село Голиково край Москва в 7:00 ч. сутринта, когато чула изстрел, оповестяват локални медии. Според някои известия наоколо е открита ловна пушка " Беркут-2М ". Според други сведения е открит револвер. Съпругата му повикала член на фамилията и извикала кола за спешна помощ, само че медиците не съумели да спасят Макаров, се споделя в известията, и той бил разгласен за мъртъв.

Семейството на починалия военачалник се разпитва от съветския Следствен комитет, оповестява московският ежедневник " Московский комсомолец ". Изданието показва, че в къщата се е съхранявало огнестрелно оръжие.

Роднините му настояват, че той " не е знаел какво да прави ", откакто Путин го е отрязал, написа БГНЕС.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР