Руски ферибот Союз се откачи от Международната космическа станция и

...
Руски ферибот Союз се откачи от Международната космическа станция и
Коментари Харесай

Руски космически кораб Союз връща екипаж от 3 души, включително астронавта на НАСА, обратно на Земята

Руски ферибот " Союз " се откачи от Международната галактическа станция и отлетя назад на Земята рано в събота, довеждайки съветски космонавт, беларуски гост-летец и астронавт на НАСА до идеално кацане в степта на Казахстан.

Командирът на Союз MS-24/70S Олег Новицкий, фланкиран отляво от Марина Василевская от Беларус и отдясно от астронавта на НАСА Лорал О „ Хара, кацна на към 90 благи източно от град Джезказган в 3:17 сутринта EDT.

Руските екипажи за възобновяване бяха на място след минути, с цел да оказват помощ на завръщащите се летци на станцията да излязат от тесния модул за втурване на Союз защото те започнаха да се приспособяват още веднъж към силата на гравитацията.

изстрелян на 23 март на борда на галактическия транспортен съд Союз MS-25/71S дружно с астронавта на НАСА Трейси Дайсън и акостиран на станцията два дни по-късно.

Прекарвайки единствено две седмици на борда на станцията, те се върнаха на Земята на борда на по-стария галактически транспортен съд Союз MS-24, който транспорти командира на с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР