Руски дрон-камикадзе Ланцет“ е унищожил танк Leopard и бойна машина

...
Руски дрон-камикадзе Ланцет“ е унищожил танк Leopard и бойна машина
Коментари Харесай

Руски дрон-камикадзе Ланцет унищожи танк Leopard и БМП Bradley на Запорожкия фронт

Руски дрон-камикадзе " Ланцет “ е унищожил танк Leopard и бойна машина на пехотата (БМП) Bradley на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ)в региона на обитаемото място Работино на Запорожкия фронт. Това оповестиха от Министерството на защитата в Москва, съобщи " Фокус ".

Съгласно публикуваните данни, авиацията на групировката войски " Восток “ е нанесла удари по пунктове за дислоциране на ВСУ, жива мощ и техника в региона на Новоданиловка, Мала Токмачка, Орехово.

Също по този начин на Запорожкото направление е пресечена активността на украински разследващи групи в региона на селищата Марфопол и Чаривное.

" Артилерийски огън унищожи буксирната гаубица " Мста-Б “ в региона на Веселое, гаубица М777 в региона на Павловка в Запорожка област, склад за муниции в Новоандреевка. Ударните БпЛА унищожиха с артилерийски огън гаубица FH70 в Олговски и самоходно оръдие Paladin в Новодаровка “, добави представител на ведомството.

Подразделения на групировката " Восток " за ден са спрели настъплението на две групи от ВСУ в региона на Урожайное.

Всички обитаеми места към Купянск са под контрола на съветската войска, а сега Въоръжените сили на Руската Федерация се движат към града, съобщи в това време представителят на локалните съветски управляващи Виталий Ганчев в ефира на съветския " Първи канал “.

" През последните седмици следим напредването на нашите войски към Купянск, най-близките обитаеми места към този момент са под контрола на нашите въоръжени сили “, съобщи Ганчев.

По-рано съветското министерство на защитата заяви, че на Купянското направление щурмовите отряди на съветската формация войски " Запад “ не престават да водят нахлуване и да заемат по-изгодни позиции край село Кузьомовка в Луганска област.
Освен това, съгласно съветското военно ведомство, щурмова авиация и артилерийски огън са поразили осем съсредоточения на жива мощ и техника на Въоръжените сили на Украйна в регионите на обитаемоте места Новомлинск, Тимковка, Кисловка, Котляровка, Берестовое на Харковска област и Новоселовское.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР