Руски депутат от управляващата партия Единна Русия е ранен пр

...
Руски депутат от управляващата партия Единна Русия е ранен пр
Коментари Харесай

Експлозии в Луганск и Мелитопол, ранен е руски депутат

Руски народен представител от ръководещата партия " Единна Русия " е ранен пр обстрел в Луганск съгласно управляващите на анексираната от Москва " Луганска национална република ", " Интерфакс ".

Виктор Водолацки е първи зам.-председател на комисията в Думата по въпросите на Общността на самостоятелните страни и евразийската интеграция. Според управляващите в " ЛНР " има и потърпевши деца. Има и изказвания от съветска страна, че при офанзивата са употребявани и крилати ракети украинско произвеждане.

Също вечерта бе обявено за гърмеж в Мелитопол, намиращ се в подконтролната на Русия част от Запорожка област. Освен от РИА " Новости ", новината бе и от определения по украинско време кмет на града Иван Фьодоров. Мелитопол се счита за едно от направленията на бъдещата контраатака на Украйна, за която в последните дни постъпват от ден на ден разнопосочни сигнали.

Украйна, а това съвсем не се чува в последните месеци, откогато силите на Киев и Москва се борят за града. Украинската войска приказва за прогрес от 2 км за седмица, съветската - за прегрупиране в регион към града. За сходен прогрес и основаният във Вашингтон Институт за проучване на войната.

 " Трябва ни още време ": Зеленски отсрочва контраофанзивата

Събитията край Бахмут обаче към момента не се възприемат от специалистите като контраатака, на фона на сходни известия от провоенните съветски блогъри, отхвърлени от Русия. Западни представители.

За тежко състояние в региона на Бахмут в същото време приказва създателят на частната военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин, чиито сили водят главните сражения за града и който предложения министъра на защитата Сергей Шойгу да посети региона и персонално да се запознае с ситуацията. Пригожин още веднъж оспори концепцията за " прегрупиране " и я назова " бягство ".

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР