Руски бригаден командир е убит от своите военни сили, твърдят

...
Руски бригаден командир е убит от своите военни сили, твърдят
Коментари Харесай

Руски бригаден командир е бил убит от свои войници в Украйна


Руски бригаден пълководец е погубен от своите военни сили, настояват публични лица от Запада, представени от „ Политико “. Това е следващата индикация, че измежду редиците на съветската войска в Украйна тлее напрежение.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3259
Командирът на 37-ма моторизирана стрелкова бригада бил прегазен от брониран автомобил. Мъжът получил съществени пострадвания и на двата крайници, в резултат на които умрял, съобщи БТВ.

Новината е доказана от Запада откакто известният украински публицист Роман Тсимбалюк съобщил за нея. По думите му съответната бригада понесла близо 50% загуби до момента в който се сражавала в района на Киев.

Според западни оценки съветските военни сили изпитват съществени проблеми с логистиката и дефицита на храна. Пленени съветски бойци споделили на украинците, че не знаели, че отиват на война. Било им казано, че ще вземат участие в учения.

Русия стартира да осъзнава, че не може да се оправи с военни интервенции на няколко места по едно и също време, разясняват западните източници на „ Политико.

В началото на войната в Украйна по западни оценки Русия разполагала с сред 120 и 150 батальона, само че към този миг се счита, че към 20 от тях са небоеспособни. Силите на Москва наподобява са спрели краткотрайно интервенциите към Киев, с цел да лимитират логистичните проблеми. По тези места руснаците са подхванали отбранителна позиция, като задачата е оптималната военна мощ да бъде съсредоточена в Донбас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР