Руски блогъри пък тръбят за самоубийствени атаки на ВСУ с

...
Руски блогъри пък тръбят за самоубийствени атаки на ВСУ с
Коментари Харесай

700 руснаци убити за ден в Украйна? Ген. Залужний заговори за напредък на фронта

Руски блогъри пък тръбят за самоубийствени офанзиви на ВСУ с доста жертви

Въоръжените сили на Украйна не престават да унищожават врага. Само през миналото денонощие те са ликвидирали съвсем 700 съветски нашественици, оповестява украинската осведомителна организация УНiАН.

През миналото денонощие Силите за защита на Украйна отблъснаха настъплението на съветските нашественици в пет посоки: край Лимански, край Бахмут, край Авдеевка, край Маринка и край Миньорск написа електронното издание. 

Главнокомандващият на Въоръжените сили на Украйна ген. Валерий Залужни пък заяви, че армията му към този момент владее самодейността на бойното поле. Украинските сили за защита не престават да организират настъпателни интервенции и имат прогрес, добави той.

 

От съветска страна няма публична позиция за оповестените от УНiАН 700 убити. Телеграм каналът „ Операция Z: Военкоры Русской Весны “ пък разгласява видеоклип, на който се вижда по какъв начин се унищожават натовските бойни машини в Запорожието. Съобщава се за самоубийствени офанзиви от стана на ВСУ с доста жертви. 

 

Според съветските блогъри настъплението на украинската войска е приключило още веднъж с неуспех. Сутринта е била унищожена колона от три БМП-та и още толкоз танкове.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР