Руски бизнесмен откри стрелба в неделя сутринта във фабриката за

...
Руски бизнесмен откри стрелба в неделя сутринта във фабриката за
Коментари Харесай

Стрелец нахлу във фабрика в Москва, един е убит


Руски предприемач откри пукотевица в неделя сутринта във фабриката за сладкарски произведения " Меншевик " в Москва, заяви ТАСС.

При случая има един погубен.

Първоначално бе обявено за заложници, само че след това информацията бе опровергана. Не бе доказан и различен слух - че при случая има трима ранени.

Продължават обаче да се популяризират разнообразни версии за това кой е убитият. Според едната версия стрелецът, който е някогашен притежател на фабриката, е стрелял по охранител, който по-късно умрял. Според друга версия случаят почнал със словесна свада сред него и представител на настоящето управление, като нарушителят извадил револвер и стрелял по съперника, който умрял на място.

Спецчасти търсят стрелеца в московската фабрика, заяви ТАСС в неделя в ранния следобяд.

Спецчаст на Росгвардия влезе в сладкарската фабрика, сподели представителят на столичната дирекция на полицията Юрий Титов.

" Спецчастите работят вътре в постройката, прави се пречистване на територията. Вътре няма заложници. Точното място на стрелеца не е открито ", посочи той. Според него нарушителят се намира в постройката на фабриката. " Към момента е известно за един умрял, информация за ранени няма ", сподели още представителят на полицията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР