Руската звезда в синхронното плуване Варвара Суботина сподели, че е

...
Руската звезда в синхронното плуване Варвара Суботина сподели, че е
Коментари Харесай

Варвара Суботина - пристрастената към Instagram синхронистка

Руската звезда в синхронното плуване Варвара Суботина показа, че е разочарована от отлагането на Олимпийските игри в Токио за лятото на 2021 година поради пандемията от ковид. 19-годишната рускиня приказва пред RT Sport за олимпийските си проекти, само че и за своята привързаност към обществените медии.

View this post on Instagram
A post shared by Varvara Subbotina (@varechka_subbotina21) on Oct 29, 2019 at 10:26am PDT
“Бяхме доста смутени, откакто научихме, че Олимпийските игри в Токио са отсрочени. По-малко от четири месеца преди Игрите взеха решение да ги реалокират. Някои от нашите девойки мечтаеха да се откажат след Олимпиадата, само че в този момент те ще би трябвало да останат за още една година. Всичко стана толкоз комплицирано поради пандемията от ковид. Сега се опитваме да влезем в спортна форма след дългата отмора. Тренираме от няколко дни, пробвайки се да си спомним какво е синхронното плуване”, сподели Суботина пред RT Sport.
View this post on Instagram
A post shared by Varvara Subbotina (@varechka_subbotina21) on Oct 23, 2019 at 10:26am PDT
“Опитахме се да останем във форма с тренировки в домашна конюнктура, само че когато подновихме тренировки, осъзнахме, че не е било задоволително. Тренировките във фитнес не могат да се справняват с тренировките в плувния басейн. На първия ден, когато скочихме във водата, си мислехме: 'Господи, по какъв начин да плавам и да не потъна на дъното’”, добави 19-годишната синхронистка. View this post on Instagram
A post shared by Varvara Subbotina (@varechka_subbotina21) on Oct 6, 2019 at 12:40pm PDT
Двукратната европейска шампионка, която се състезава соло, отмборно и в дует, добави също по този начин, че съветските “русалки” нормално упражняват повече от девет часа. “Отборът стартира тренировки в 9 сутринта. Имаме “суха тренировка” във фитнеса, която включва стречинг, физически извършения и подготовка отвън водата. В 11 сменяме мястото и отиваме в басейна, където упражняваме детайли и комбинации във водата. След 3-часова отмора възобновяваме тренирки и продължаваме до 21.00 часа”, сподели още рускинята. View this post on Instagram
A post shared by Varvara Subbotina (@varechka_subbotina21) on Sep 23, 2019 at 10:04am PDT
Тя разяснява и рестриктивните мерки, които има за състезателките в сихронното плуване: “Всъщност точките не се приспадат за татуировки, само че е по-добре да ги покриете с подобрител на кожата, с цел да не разсейват съдиите. Ако е огромна татуировка, тя в действителност ще хване очите на съдиите и те ще гледат този съответен човек по време на цялата стратегия. Що се отнася до банските костюми, те не би трябвало да бъдат прекомерно разкриващи при синхронното плуване - в противоположен случай рискувате да изложите някои персонални елементи на тялото си.” View this post on Instagram
A post shared by Varvara Subbotina (@varechka_subbotina21) on Sep 12, 2019 at 10:03am PDT
“Ако в миналото кажа на треньорите си, че желая да имам филър в устните си, те ще кажат: 'можете да извършите всичко след края на кариерите си'. И в действителност съм съгласна с тази позиция: завършете спортната си кариера и по-късно направете каквото желаете с тялото си, в това число татуировки “, добави Суботина.
View this post on Instagram
A post shared by Varvara Subbotina (@varechka_subbotina21) on Sep 25, 2019 at 9:53pm PDT
Родената в Москва състезателка призна също, че е пристрастена към обществените медии, от време на време принуждавайки треньорката си Татяна Данчеко да постанова ограничавания за достъп до Instagram.

“През 2018 година имахме съглашение с Татяна Данченко, че ще обявявам в Instagram единствено, откакто покажа положителни резултати на надпревари. Тъй като съм огромен почитател на Instagram, извозвам доста време в платформи за обществени мрежи. И тя ми сподели, че се разпръсквам от тренировките. Тя не искаше да прахосвам сила за изявления в Instagram “, сподели Суботина.

View this post on Instagram
A post shared by Varvara Subbotina (@varechka_subbotina21) on Nov 30, 2019 at 11:19pm PST
“Обичам да споделям фотоси от ваканции и от време на време тези фотоси са малко разкриващи. Така че треньорката ми ми споделя, че би трябвало да съм по-скромна. Тя даже може да ме помоли да изтрия някои изявления. Понякога даже й адресирам моите фотоси за утвърждение “, добави тя.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР