Руската ваксина Sputnik V срещу COVID-19 може да се произвежда

...
Руската ваксина Sputnik V срещу COVID-19 може да се произвежда
Коментари Харесай

ЕС още не иска, но Спутник V ще се произвежда в Германия, Франция, Испания и Италия

Руската ваксина Sputnik V против COVID-19 може да се създава в Западна Европа , откакто бе от московския държавен фонд RDIF и основаната в Швейцария фармацевтична компания Adienne, оповестява " Ройтерс ".

Кирил Дмитриев, началник на RDIF, сподели пред съветската държавна телевизия, че неговият фонд е сключил покупко-продажби за произвеждане в Испания, Франция и Германия на имунизацията Sputnik. Той не даде детайлности.

Това е последната индикация, че някои компании могат да продължат с проектите си, без (Европейската организация по медикаментите (EMA) да даде своето утвърждение на Sputnik V.

Учените разясняват, че, въз основата на рецензирани резултати от изследвания в късен стадий, оповестени в здравното списание The Lancet предишния месец.

Sputnik V към този момент е утвърден или се прави оценка за утвърждение в три държави-членки на Европейски Съюз - Унгария, Словакия и Чехия. Представители на Европейски Съюз обявиха, че Брюксел може да стартира договаряния за вероятно съглашение за закупуване на ваксини, в случай че най-малко четири от членовете го изискат.
 Шарл Мишел: Русия и Китай употребяват имунизациите за пропагандни цели
Шарл Мишел: Русия и Китай употребяват имунизациите за пропагандни цели

Европейски Съюз не прави това, приказва за полезности...

Италианско-руската комерсиална камара съобщи в понеделник, че италианският ход проправи пътя за основаването на първото индустриално оборудване на Sputnik V в Европа отвън Русия.

Той съобщи, че има проекти италианското произвеждане да стартира през юни и че се надява, че до края на годината там могат да бъдат създадени 10 милиона дози Sputnik V.

" Това съглашение е първото по рода си с европейски сътрудник ", съобщи в изказването Винченцо Трани, началник на камарата. " Това може да се назова историческо събитие, което е доказателство за положителното положение на връзките сред нашите страни и демонстрира, че италианските компании могат да гледат оттатък политическите разлики . "

Италианското министерство на промишлеността не е взело участие по никакъв метод в договорката сред RDIF и Adienne, сподели държавен източник, добавяйки, че министерството даже не е осведомено за договорката, която е " законна " и " в сходство с динамичността на пазара ".

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че проектът, обвързван с Италия, може да помогне бързо да се задоволи търсенето на имунизацията в чужбина.

на Sputnik V на национално равнище , до момента в който организацията към момента я преглежда, което накара разработчиците на имунизацията да изискат обществено опрощение.

Песков назова коментара на служителя на ЕМА " най-малкото несъответствуващ ".

Говорител на италианския министър председател Марио Драги съобщи, че Италия не ползва необикновен напън върху Европейски Съюз, с цел да получи утвърждение за Sputnik V . Той сподели, че Драги е призовал блока да следва всички вероятни разновидности за обезпечаване на ваксини, утвърдени от EMA.
 Русия желае опрощение от ЕМА
Русия желае опрощение от ЕМА

Руската ваксина не била игра на съветска рулетка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР