Руската църква не се моли за мир, тя се моли

...
Руската църква не се моли за мир, тя се моли
Коментари Харесай

Олена Коцева: Руската църква не се моли за мир, а за победа на руското оръжие в Украйна

Руската черква не се моли за мир, тя се моли за победа на съветското оръжие в Украйна, а визитата в България на съветския митрополит Антоний слага страната ни в отрицателна светлина пред европейските ни сътрудници.

Това мнение показаха в студиото на „ Добро утро, Европа “ ръководителят на съдружие „ Мати Украйна “ Олена Коцева и националният представител от „ Демократична България “ Кремена Кунева във връзка визитата на съветския митрополит Антоний у нас.
Руската православната черква от дълго време не е храм за религия, не е черква. Това е доста мощен инструмент на съветските политици във всяка една хибридна война. Една черква, която поддържа и благославя бойците на Русия да убиват, изнасилват и че това не е грях, не може да бъде представител на православната религия. Това е същата терористична организация, каквато е цялата Русия.
Олена Коцева, ръководител на съдружие „ Мати Украйна “

Коцева акцентира, че на митинга не са обиждали никого, а са изразило своето противоречие с това да се въвлече България в интернационален скандал.

„ В България идва човек, вторият в йерархията на съветската православна черква на патриарх Кирил, който е в забранителния лист за влизане в Европа “, уточни ръководителят на съдружие „ Мати Украйна “.

По думите на Коцева митрополит Антоний е бил изпъден от Германия преди 20 дни и не е бил позволен в Англия.
Едно такова посещаване има своето политическо отношение. Всякакъв вид такива визити на високопоставени чиновници, в тази ситуация на Руската черква, се показва пред обществото в Русия и пред света като един тип приемане, легитимация на това, което Русия прави в Украйна. Какво прави Кремъл в Украйна – убива почтени деца, изнасилват се деца, изпращат се съветски жители млади момчета, които биват хвърляни на бойното поле.
Кремена Кунева, народен представител от „ Демократична България “

„ Ние не можем да заставаме на страната на Кремъл, на страната на убийци, на страната на пропагандата “, разяснява още Кремена Кунева от „ Демократична България “.

Руската черква не се моли за мир, а за победа на съветското оръжие в Украйна, безапелационна е Коцева.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР