Руската църква е под управлението на Българската православна църква. Руското

...
Руската църква е под управлението на Българската православна църква. Руското
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Руското посолство не може да си позволи да затвори църква

Руската черква е под ръководството на Българската православна черква. Руското посолство не може да си разреши да затвори черква. Това е неуместно. Властта и вярата са преплетени от доста време. Църквата е мощен инструмент за влияние. Това заяви Надежда Нейнски в „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия.

По отношение на българите, арестувани в Обединеното кралство за шпионаж за Русия Нейнски разяснява, че имиджа на страната в действителност страда от сходни произшествия.

„ Свързва се името на България с хора, които я съставляват в разнообразни страни. Такова хора не смъкват подозрението, че България е троянски кон на страни, които не са в Европейски Съюз. Решението да се откриват секции на всички места, където има нужния брой хора, не дава опция на страната да управлява кой действително се занимава с изборите. Те са имали достъп до персоналните данни на хората, които са дали своят вот. Много е значимо този случай да бъде разнищен и да се вземат ограничения, с цел да не бъде още един “, добави тя.

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР