Руската терористична държава продължава да обстрелва с ракети Одеска област

...
Руската терористична държава продължава да обстрелва с ракети Одеска област
Коментари Харесай

Русия продължава да тероризира Одеска област с ракетен обстрел

Руската терористична страна продължава да обстрелва с ракети Одеска област - през нощта врагът повреди терминали със зърно на едно от украинските земеделски предприятия. Това заяви в ефира на телемаратон по една от украинските малките екрани ръководителят на Обединения координационен пресцентър на ВСУ Наталия Гуменюк, представена от УНИАН. 
 
" Врагът продължава терора. И този гнет, без подозрение, е обвързван със зърнената договорка, което е елементарно да се разбере. За страдание, довечера врагът удари едно от агропредприятията в Одеска област, пробвайки се да унищожи запасите от зърно, съхранявано в хангари ", съобщи тя. 
 
Русия нападна Одеска област с ракети " Калибър ", извеждайки в среднощ на дежурство в Черно море ракетоносец. Гуменюк означи, че ракетите са летели на ниска височина, заради което попадането им в хангарите е съвпаднало със сигнала за въздушна паника. 

" Коварството на врага се показва в това, че ударът беше осъществен на две талази ", разкри Гуменюк. Първоначално са били изстреляне две ракети и сега, в който на мястото са пристигнали избавителните отряди, с цел да унищожават пожара, е бил нанесен втори удар. Повредена е доста селскостопанска техника, както и по този начин за избавителни интервенции. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР