Руската супер красавица продължава да изненадва с откровени тоалети. Наскоро

...
Руската супер красавица продължава да изненадва с откровени тоалети. Наскоро
Коментари Харесай

Ирина Шейк засрами щерка си с провокативен тоалет (Леа скри очи с ръка когато сутиена на майка й се показа – Снимки)

Руската супер хубавица продължава да изненадва с откровени тоалети. Наскоро на премиерата на кино лентата „ Firebrand ” звездата лъсна с доста самоуверен и ексцентричен комплект. На филмовия фестивал тя се появи с изцяло невидима транспарантна рокля на Гучи, под която се видяха мини комплект долни дрехи и извади на сподели цялото си тяло.

Дори за най-обикновени разходки, като да вземем за пример да заведе щерка си на учебно заведение, Ирина се обича по подобен метод, че нервира другите майки, които не стопират да я подлагат на критика.

Онзи ден Шейк бе видяна в центъра на Ню Йорк с Леа. Майка и щерка изглеждаха всекидневно, единствено че фотосите на папараците провокираха стихия от страсти измежду почитателите. А мнозина не утвърдиха смелия облик на майката. Ирина бе щракната с много самоуверен тоалет от дънков костюм с ниска талия, а под якето нямаше блуза, а се появи черен сутиен с дребна панделка.

А почитателите на съветския топ модел незабавно се пошегуваха, че щерката от позор поради майка си е скрила очи с ръка от уличните фотографи. Скоро Ирина призна в изявление, че поддържа форма с пилатес, през ден прави сесии за оформяне на тялото и би трябвало да отбележим, че в действителност има резултат.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР