Руската стратегическа крилата ракета "въздух-земя" Х-101 е била свалена над

...
Руската стратегическа крилата ракета "въздух-земя" Х-101 е била свалена над
Коментари Харесай

Украйна: Свалихме руска крилата ракета с картечница

Руската стратегическа крилата ракета "въздух-земя " Х-101 е била свалена над Виницка област в Украйна благодарение на картечница

Това заяви шефът на Виницката регионална военна администрация Сергей Борзов по време на видеообръщение сутринта на 15 март, оповестява организация Укрінформ, представена от.

"Що се отнася до крилатата ракета, която е била свалена преди два дни над територията на Виницка област. Тя е била свален с елементарна картечница. Тя е летяла доста низко. Уж тази Х-101 е "свръхсъвременна " и свръхскъпа ракета.

Виждаме с какво може да я смъкваме. Затова приканвам всички, които има с какво, пробвайте да я свалите. Те летят доста ниско и съвсем постоянно едновременно ", сподели Борзов.

Той заяви още, че във Виницка област сутринта на 15 март е имало ракетен обстрел. Ракетата обаче е паднала в полето, потърпевши няма.

"След като е бил осведомен, че 8 ракети, доста скъпи ракети, от тези, които са доста малко в запасите на Русия, са били изстреляни по Виница, Путин изпаднал в гняв, тъй като са му докладвали, че тези ракети са най-ценните и като цяло не са повече от 1000 ", споделя Грозев.

Грозев означи също, че, евентуално, на Путин не се рапортува цялата картина за съветското навлизане, в частност обстоятелството, че на практика 100% от популацията се отнася отрицателно към съветските окупатори.

По думите на Грозев, хората по вертикала се боят от Путин да рапортуват такива неща.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР