Руската страна се надява, че здравият разум ще надделее и

...
Руската страна се надява, че здравият разум ще надделее и
Коментари Харесай

Кремъл гневен на САЩ заради изпращането на далекобойните ракети за Украйна

Руската страна се надява, че " здравият разсъдък ще надделее " и Съединени американски щати няма да изпратят на Киев ракети с огромен обхват, съобщи съветският дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов , откакто бе помолен да разяснява появилата се в американски медии информация, че Белият дом се готви да достави на Украйна ракетни системи за залпов огън, съобщи ТАССцитирана от Българска телеграфна агенция.

" Подобна информация би трябвало да бъде деликатно тествана. В момента изхождаме от изказването на представителя на Пентагона Джон Кърби, че дефинитивно решение по този въпрос не е взето. Надяваме се, че здравият разсъдък ще надделее и Вашингтон няма да предприеме сходна провокативна стъпка ", съобщи съветският посланик, представен на страницата на посолството в Телеграм.

Си Ен Ен заяви по-рано, базирайки се на неназовани представители, че администрацията на Джо Байдън се готви да усили типа на оръжията, които предлага на Украйна , като изпрати усъвършенствани ракетни системи с огромен обхват на деяние.

Администрацията е склонна да изпрати системите като част от по-голям пакет от военна помощ и помощ за сигурността на Украйна , който може да бъде разгласен още идната седмица, настояват източниците на малкия екран.

Снимка: imag.one

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР