Руската страна по никакъв начин не гарантира, че ще има

...
Руската страна по никакъв начин не гарантира, че ще има
Коментари Харесай

Бургаските магистрати спасиха политзатворника Максим „да стане на прах“ в Русия

Руската страна по никакъв метод не подсигурява, че ще има обективен развой и май затвори пътя към България, към този момент

Апелативният съд на Бургас отхвърли през днешния ден екстрадицията на Максим Борисау Василевич , който е търсен в Руската федерация по обвиняване за машинация.

На днешното съвещание магистратите счетоха, че настояването за предаването на 40-годишния мъж е безпричинно, а съветските управляващи по никакъв метод не могат да потвърдят, че ще му обезпечат обективен развой.

С решението на Апелативния съд в Бургас се затвърди правосъдната процедура на отвод за екстрадиция в Русия след експлоадирането на войната. До този миг имаше постановени няколко идентични акта, а с днешния към този момент се оформя трайна наклонност, която демонстрира, че родното правораздаване няма никакво доверие на справедливостта на съветската правосъдна система.

Флагман.бг описа историята на беларуския жител, който ни изпрати писмо от пандиза с потресаващи изказвания за политически злоупотреби, напън върху правоохранителни органи и корупция, които съгласно написаното от него са обхванали всички равнища на обществено-политическия живот в Руската федерация, достигнали са даже до съветския Интерпол.

40-годишният мъж твърди, че е жертва на народен представител от градската дума в Краснодар , който желал да му вземе бизнеса, а откакто му отказал, се стоварила цялата мощност на полицията и прокуратурата върху него.

Днес той още веднъж изложи причините си в съда, където бе представляван от двама юристи – Пламен Найденов и Веселина Василева, които дефинираха клиента си за политзатворник, чието бъдеще не може да се подсигурява в Русия, тъй като в тамошните затвори непознати наблюдаващи не са допускани, макар множеството сигнали за изнасилвания от надзиратели, убийства и побои, а правосъдната система е меко казано прогнила.

Пред въззивния състав показания даде и Анжелика Шулман от организация „ Щит и меч “, която сплотява донорите за Украйна. Тя посочи, че един от техните правилни помощници и сътрудници е самият Максим Василевич, който е закупил с персонални средства коли, дронове и медикаменти за военните, а също така помагал и на бежанците. Заради тази си поддръжка той бе застрашен от 15 до 30 години затвор в Руската федерация.

„ Ако през днешния ден го пратите там – никой няма да го види. Ще стане на прахуляк! “, каза пред съда Анжелика. Тя дефинира Максим за политзатворник, който е следващата жертва на режима в РФ.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР