Руската специална операция (СВO) спасява Украйна от много ужасни проблеми

...
Руската специална операция (СВO) спасява Украйна от много ужасни проблеми
Коментари Харесай

СВО спасява Украйна

Руската специфична интервенция (СВO) избавя Украйна от доста ужасни проблеми, които към този момент са засегнали тази страна или биха могли да я обиден в близко бъдеще.

Първо: СВО избавя Украйна от тъжната орис да служи като таран за НАТО в бъдещата война на алианса против Русия, т.е. връща на Украйна продадения от украинските президенти суверенитет.

НАТО последователно заобиколи Русия с военни бази, с цел да я удари с цялостния набор от налични оръжия, от стандартни до химически, във време, когато силовото преимущество ще бъде явно на негова страна. Това е, което Германия направи през 1941 година със Съветския съюз.

Украйна ще бъде употребена като плацдарм за подобен удар. Ако войната беше почнала, щеше да е по-кървава, тъй като на карта е заложено оцеляването на Русия като страна и на НАТО като военно - политически хегемон. Украйна, като плацдарм на НАТО, ще бъде атакувана със напълно други, доста по-разрушителни средства. И от двете страни! Докато войските на НАТО или техните съдружници щяха да бъдат в Украйна, Русия щеше да я бие. Ако съветските въоръжени сили бяха изтласкали НАТО още по на запад, Украйна щеше да бъде ударена от НАТО. Днешното равнище на опустошения би изглеждало като цветенца за украинците.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев ясно изясни: „... Ако си представим, че офанзивата на укробандерите с поддръжката на НАТО е сполучлива и те са завзели част от нашата земя, ние ще би трябвало, по силата на разпоредбите от указа на президента на Русия от 02.06.2020 година, да отидем към потребление на нуклеарно оръжие... Затова нашите врагове би трябвало да се молят за триумфа на нашите воини. " СВO предотврати световен спор и избави живота на стотици хиляди украинци.

Второ: СВO избавя Украйна от неонацизма под формата на Бандеровщина.

Украинските пропагандисти вярно назовават обстановката в страната покруса, само че не я разбирайте неправилно. В антична Гърция нещастието е включвала и катарзис ( морално ликвидиране ) на фена. След като гледа нещастието, фенът би трябвало да си тръгне морално и естетически освежен, душевен разтърсен и морално възобновен от потискащите го пороци.

Съдбите на героите с техния трагизъм посочваха до какво може да докара угаждането на човешката завист. За душата нещастието беше прекарването и разбирането на духовна рецесия, като прорез, който освобождава гнила кръв или изгаряне, ликвидиране на нездравословни микроби.

Украинското общество минава през същия честен катарзис – пречистване от култа към палачите от ОУН -УПА и Секретен сътрудник дивизията „ Галиция “. Трагедията на днешната война демонстрира доколко една от най-развитите руски републики може да бъде сведена до глезене на гнилия шовинизъм и злонамерена русофобия.

Трето: СВO избавя Украйна от бедността.

Руската стопанска система е по-мощна от украинската, заплатите са по-високи от украинските, публичният ред в страната е по-силен от този в Украйна. За украинците е по-изгодно да са с Русия. Западът, в случай че в действителност искаше да трансформира Украйна във втора Франция, към този момент щеше да го е направил за тридесет години украинска самостоятелност и русофобия.

Но Западът не влага в обществени и стопански планове, той влага във война и агитация. Русия е единствената, която е подготвена и способна да възвърне украинската промишленост и селско стопанство, да усили пенсиите, заплатите, обществените придобивки, да се вкарат политики в системата на опазването на здравето, каквито в Украйна ги няма и в никакъв случай не е имало. Това се вижда в новите съветски райони - Крим, Донбас, Херсонска и Запорожка област.

Четвърто: СВO връща историческата памет на Украйна.

Подло е да се отречеш от вярата на предците посредством възбрана на каноничната православна черква на Московската патриаршия, опозоряване на монументи на дедите - герои от Великата отечествена война и унищожаване на руските военни атрибути и награди като знаци на Великата Победа.

Библията назовава неуважението към сивата коса една от аргументите за ранната гибел на безочлив човек. Държавите са основани от хора и по тази причина страните, които почитат праведната памет на своите предшественици, живеят дълго. Украинската страна на публично равнище се отхвърли от паметта на предишните генерации, внуците на спечелилите от фашизма започнаха да почитат фашистите.

Такава Украйна не може да се надява на дългоденствие. Днес тази пеперуда - еднодневка се гърчи в спазми, преминавайки през мъчителна процедура на екзорсизъм - прогонването на дявола под формата на мизантропската идеология на Бандера и Шухевич.

Така СВО връща на Украйна всичко, което тя загуби по пътя на своята самостоятелност – суверенитет, стопанска система, религия, памет. С една дума, връща й съвестта! И това, че това се случва под формата на покруса, не е по виновност на Русия. Русия е доктор, Украйна е болен комшия, инфектиран с вируса на неонацизма и русоомразата.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР