Руската „специална операция“ ще спре само на границата с Полша,

...
Руската „специална операция“ ще спре само на границата с Полша,
Коментари Харесай

Русия ще спре, докато не достигне границата с Полша

Руската „ специфична интервенция “ ще спре единствено на границата с Полша, съобщи заместник-председателят на Държавната дума на Руската федерация Пьотър Толстой. Той направи това изказване в изявление за италианския вестник La Repubblica.

„ Въпреки помощта на Европа и нервността на Борис Джонсън или Марио Драги, ние ще приключим интервенцията, когато намерим за добре. Мисля, че ще спрем на границата с Полша “, сподели той.

Толстой също по този начин разясни, че „ специфичната интервенция “ ще завърши, когато Украйна бъде изцяло „ денацифицирана “ и демилитаризирана и „ към този момент няма да има опция тя да се трансформира в анти-Русия, както Западът се пробва да направи през последните 30 години ”

В поддръжката си за войната в Украйна съветският народен представител не вижда изменничество към наследството на своя прародител Лев Толстой.

„ Лев Николаевич Толстой беше офицер от съветската войска. Убивал е англичани и французи в Крим, в съветския Крим. Когато ориста на страната е в заплаха, единствената ни грижа е да подкрепим страната. Не виждам никакво несъгласие с наследството на Лев Толстой “, сподели депутатът.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР