Руската служба за сигурност ФСБ заяви, че е осуетила серия

...
Руската служба за сигурност ФСБ заяви, че е осуетила серия
Коментари Харесай

Москва твърди, че е предотвратила украински терористични заговори срещу подкрепяни от Русия служители

Руската работа за сигурност ФСБ съобщи, че е осуетила серия от украински " саботажи и терористични заприказва ", ориентирани против подкрепяни от Русия чиновници в следената от съветските елементи територия на Украйна и е арестувала жена в границите на следствието, съобщи Ройтерс.

В изказване на ФСБ се споделя, че плануваните набези са били ориентирани към съветски чиновници на правоприлагащите органи и назначени от Русия представители на управляващите в южната част на Запорожка област, една от четирите области в Украйна, които Москва твърди, че е анексирала след началото на по този начин наречената от нея " специфична военна интервенция ".

В момента Киев организира контраатака, с цел да си върне това, което и Киев, и Западът настояват, че е нелегално завзета територия. Засега няма коментар от страна на Украйна по отношение на съветските изказвания, показва Ройтерс.

ФСБ съобщи, че е почнала наказателни каузи против неназована жена, която дефинира като " съучастничка ", по обвинявания, свързани с тероризъм и нелегално владеене на взривни субстанции, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР