Руската шпионска мрежа е достигнала до върховете на държавата, каза

...
Руската шпионска мрежа е достигнала до върховете на държавата, каза
Коментари Харесай

Иво Мирчев: Един от най-високопоставените хора в България сътрудничи с руските служби

Руската шпионска мрежа е достигнала до върховете на страната, сподели по bTV депутатът от " Демократична България " Иво Мирчев. Той сподели, че не може да уточни име, само че посочи: " За един от най-високопоставените хора в България на избираема служба има доказателства за съдействие с съветските служби ".

Тази информация е била споделена на депутатите от ръководителя на ДАНС на закрито съвещание на Народното събрание. Той сподели, че не може да даде повече детайлности, само че съгласно него всички депутати са разбрали за кого става въпрос. Разбраха и феновете, че става дума за протежето на ген. Решетников, за за обвързаностите с съветските секрети служби на който Zonanews неведнъж е писала. Нещо повече - първите сме, които предоставените му задания още през 2016 година - " пречистване ", " изстъргване ", " изчегъртване " на прозападния политически хайлайф в България.

Според него информацията е " извънредно притеснителна ". Интересно, откакто тази информация е известна от най-малко 5 години, за какво през 2020 година Мирчев и сие от криптокомунистическата разградска " десница " застанаха до същия човек и обърнаха страната с хастара на открито, до момента в който съучастваха в държавния прелом против законното българско държавно управление тогава. Толкова омразният им Гешев по същото време влезе в администрацията на този човек с разрешението на българския съд тъкмо заради същата аргументи - да организира следствие против хора от екипа н авъпросния, за които имаше доказателства за съдействие с кремълските шпионски служби.

" Получихме уверения от ДАНС, че този лист на хора с дипломатически статут е резултат на дългогодишни старания на българското контраразузнаване. Ние не сме имали подозрение какво вършат огромна част от съветските дипломати в България ", нахално и двулично се опита да каже на черното бяло Мирчев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР