Руската противовъздушна отбрана е свалила един дрон над Московска област

...
Руската противовъздушна отбрана е свалила един дрон над Московска област
Коментари Харесай

Шеста нощ поред Украйна напада Москва с дронове

Руската противовъздушна защита е свалила един дрон над Московска област и още един в самата столица на страната, заяви кметът на Москва Сергей Собянин, представен от Агенция Франс Прес.

Това е шестата нощ на набези против съветската столица, прецизират от организацията. По-конкретно първият дрон е свален от противовъздушната защита в Мужайския район на Московска област, а вторият е блъснал строяща се постройка в Москва, прецизирал Сергей Собянин в " Телеграм ".

По предварителна информация няма потърпевши, а вредите не са огромни .
 Русия скрива със закон провалите от обстрели и дронове
Русия скрива със закон провалите от обстрели и дронове

Целта е " информацията да не бъде употребена от врага "

От началото на войната Москва и Киев оповестяват за постоянни офанзиви на дронове, само че ударите на съветска територия зачестяват. По информация на Агенция Франс Прес в бизнес квартал на Москва се е чула експлози я. Малко по-късно от здания в същия район се издигнал пушек.

ТАСС заяви, че има подадени сигнали от поданици на Москва, които викат Бърза помощ поради детонации в разнообразни елементи на града. Сред тях от ТАСС показват " Москва Сити ", улиците " Воронинская ", " Ангарская ", както и " Химки ", и столичния регион " Митино ".

В същото време защитата на комплекса " Москва Сити " твърди, че ситуацията в региона е спокойна . В момента се ревизира информацията и за другите елементи на съветската столица.

Спрян е обаче въздушният трафик на московските летища " Внуково ", " Шереметиево " и " Домодедов о ", заяви ИТАР ТАСС, като се базира на авиационните служби на Русия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР