Руската порно актриса Юлия Чиркова, подвизаваща се под псевдонима Jia

...
Руската порно актриса Юлия Чиркова, подвизаваща се под псевдонима Jia
Коментари Харесай

Тази рускиня получи Порно Оскар за групов и лесбийски секс /снимки/

Руската порно актриса Юлия Чиркова, подвизаваща се под псевдонима Jia Lissa стана победителка на премиите AVN 2020, известни като "порно Оскарите " на промишлеността за възрастни.
Чиркова беше показана в три категории:„ Най-добрата групова секс сцена в задграничен филм “, „ Най-добрата лесбийска секс сцена в задграничен филм “ и „ Най-добрата нова задгранична актриса “, за една от които тя завоюва оскар. Юлия получава премията за колективен секс за видео, в което взе участие с афро-американския порно артист Джейсън Лав и американката Ела Хюз.
Церемонията по награждаването се организира в Лас Вегас. Този „ Порно Оскар “ се явява най-престижната премия в промишлеността за филми за възрастни. 24-годишната Юлия Чиркова или както споменахме Jia Lissa, към този момент е съумяла да взе участие допълнително от 30 кино лентата и е притежателка на три оскара.
Освен от порно, Юлия се интересува и от свиренето на укулеле, както и написа песни. В Instagram момичето има като абонирани за акаунта й 415 хиляди души.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР