Руската поп певица, звездата на руската естрада Алла Пугачова ще

...
Руската поп певица, звездата на руската естрада Алла Пугачова ще
Коментари Харесай

Алла Пугачова ще бъде проверявана за дискредитиране на руската армия

Руската поп певица, звездата на съветската сцена Алла Пугачова ще бъде проверявана за дискредитиране на съветската войска поради обява с искане да я признаят за " непознат сътрудник ". Това се оповестява в канала на Telegram " Внимание, вести ".

Жителка на Московска област се обърна към прокуратурата със съответния иск. Според нея няма учредения в апела на певицата да ѝ бъде присвоен статут на непознат сътрудник, само че обявата съдържа обиди против съветските въоръжени сили.

Ето за какво тя се обърна към правоприлагащите органи и изиска да ревизират изпълнителката за противозаконни действия, получаващи „ задгранична поддръжка “, и за обществени дейности, ориентирани към дискредитиране на въоръжените сили на Руската федерация.

По-рано прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков съобщи, че Кремъл отхвърля да разяснява Алла Пугачова в обществените мрежи, в които тя моли да " я признаят за непознат сътрудник ".

На 18 септември Пугачова изиска да бъде приета и тя за " задграничен сътрудник " след брачна половинка си, водещия и шоумена Максим Галкин, който Министерството на правораздаването включи в регистъра на лицата-чуждестранни сътрудници.

Източник: Лента.ру


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР