Руската полиция съобщи днес, че е започнала първа "предварителна проверка"

...
Руската полиция съобщи днес, че е започнала първа "предварителна проверка"
Коментари Харесай

Руската полиция обяви, че провежда предварително разследване по случая Навални

Руската полиция заяви през днешния ден, че е почнала първа "предварителна инспекция " по случая с Алексей Навални, станал евентуално жертва на отравяне, съгласно немски лекари - догадка, която Русия до момента отхвърля, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Руските следствени органи са почнали "предварителни инспекции, свързани с хоспитализацията на Навални на 20 август в Омск ", заяви сибирското отделение на съветското министерство на вътрешните работи. В изказването се прибавя, че са били тествани местата, през които Навални е минал, и са били конфискувани над 100 предмета, които може да послужат като материални доказателства.

Проверена са били също хотелската стая на Навални в град Томск, където съгласно околните му Навални е бил токсичен, както и фрагментите от камерите за видеонаблюдение.
Алексей Навални беше признат в реанимация в сибирския град Омск, откакто припадна по време на полет от Томск за Москва.

Близки до Навални деятели незабавно обявиха, че става дума за отравяне, и след това той беше трансфериран в Берлин, където е подложен в изкуствена кома, в тежко положение, въпреки животът му да не е в заплаха.

Германските лекари оповестиха, че той е бил токсичен с вещество от групата на холинестеразните инхибитори, без да уточнят какво тъкмо.

Кремъл неведнъж дефинира тези изводи като прибързани, отхвърли квалификацията "отравяне " и окачестви като неоснователни западните апели за осъществяване на "прозрачно следствие " на случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР