Руската полиция е задържала над 300 души в центъра на

...
Руската полиция е задържала над 300 души в центъра на
Коментари Харесай

Над 300 арестувани по време на протест в Москва

Руската полиция е задържала над 300 души в центъра на Москва при забранен опозиционен митинг през днешния ден, заяви самостоятелната мониторингова организация " ОВД-инфо ", представена от Би Би Си.



Към 14:30 ч Руската национална армия е задържала 30 души в центъра на Москва за присъединяване в наразрешен митинг, в който общо са се присъединили към 350 души, заяви пресслужбата на московското Главно ръководство на съветското министерство на вътрешните работи, представена от ТАСС.

Полицията в Москва е задържала и водещата опозиционна фигура Любов Собол, до момента в който отивала към митинга против изключването на самостоятелни и опозиционни претенденти от изборите за общински съвет на Москва, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.



На различен площад по планувания маршрут на митинга, полицейски елементи за битка с вълнения с шлемове, подредени в гъст строй, разпръскваха хората.

Опитът за протест е проведен седмица, откакто полицията задържа към 1400 протестиращи и би някои от тях с палки, отбелязва Асошиейтед прес.
След митингите в Москва: Над 500 души остават в ареста Демонстрациите не бяха позволени от управляващите
Въпреки многократните предизвестия, че полицията ще предприеме дейни ограничения против възможен митинг през днешния ден, деятелите си бяха сложили за цел да провеждат шествие, което да измине към 4 км по по този начин наречения " Булеварден пръстен " ( " Бульварное кольцо " ), който обкръжава центъра на Москва и е известно място за разходки в града.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР