Руската полиция е арестувала в неделя повече от 100 души,

...
Руската полиция е арестувала в неделя повече от 100 души,
Коментари Харесай

Полицията в Русия арестува повече от 100 поддръжници на Навални

Руската полиция е арестувала в неделя повече от 100 души, които са излезли на улицата, с цел да отбележат 47-ия рожден ден на Алексей Навални, заяви група за наблюдаване на митингите.


В изказване на OVD-Info се споделя, че към 22:42 ч. московско време в 23 града са били арестувани 109 души. След нахлуването на Русия в Украйна през февруари 2022 година управляващите мощно потискат деянията на противоречие.

Навални излежава комбинирана присъда от 11-1/2 години за машинация и пренебрежение към съда по обвинявания, които съгласно него са били скалъпени, с цел да му се запуши устата.

Кадри от Москва и Санкт Петербург - двата най-големи града в Русия, демонстрираха по какъв начин полицията арестува обособени стачкуващи.

В Санкт Петербург жена, съпроводена от дете, съобщи пред кореспонденти, че " аз съм срещу войната, по тази причина ме задържаха с малолетното ми дете ".

През април Навални, който стана прочут с това, че освирка елита на президента Владимир Путин и упрекна в голяма корупция, съобщи, че против него е формирано " неуместно " дело за тероризъм, в което може да получи още 30 години затвор./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР