Руската певица Алла Пугачова реши да продаде известния си замък

...
Руската певица Алла Пугачова реши да продаде известния си замък
Коментари Харесай

Алла Пугачова обяви за продажба замъка си в село Гряз за 1 милиард рубли СНИМКИ

Руската певица Алла Пугачова реши да продаде известния си палат в село Гряз. Цената - 1 милиард рубли - е повече от 16 милиона $. Не е ясно дали замъкът се доставя дружно със старинно обзавеждане, или певицата ще занесе нещо в Израел. За това пише Star Hit.

Именно в това първокласно имение Алла Пугачева живееше със брачна половинка си Максим Галкин и най-малките си деца от 2006 година
 максим галкин, палат пугачева, алла пугачева, палат в село тиня Максим Галкин в замъка в село Гряз Снимка: maxgalkinru
Замъкът в село Гряз, на 40 км от Москва, има шест етажа, плувен басейн, къщи за прислугата, парк и даже дребна обсерватория. Тогава съгласно слуховете строежът е коствал на фамилията 10 милиона евро.
Замъкът е обзаведен със старинни мебели и декориран със остарели гоблени и картини.  Певицата има и два първокласни жилището в центъра на Москва. Единия, на улица Тверская, примата притежаваше на половина с щерка си Кристина Орбакайте, в този момент Кристина стана единствен притежател.
Сега внукът на Пугачева, Никита Пресняков, се грижи за замъка.

Самата Алла Пугачова с децата си, Лиза и Хари напуснаха Русия. Тя взела документите на децата от учебното заведение и отлетяла за Израел с частен самолет на 29 септември от летище Внуково.

От началото на войната в Украйна Алла Пугачова, с Максим Галкин и децата си, отпътуват за Израел. Тя не говореше за бъдещите си проекти, тъй че завръщането й в Русия беше изненада.

Тя написа няколко резонансни изявления в обществените мрежи, критикуващи съветските пропагандисти, а по-късно изиска да бъде оповестена за „ задграничен сътрудник “, както по-рано направиха с Максим Галкин. Пугачова акцентира, че се опълчва на " гибелта на момчета за илюзорни цели, които вършат Русия заточеник ".

Тя към момента не е коментирала напускането си. Оказа се обаче, че 73-годишната примадона има израелски паспорт и не е резервирала двупосочен билет. Трябва да се мисли, че тя в никакъв случай няма да се върне в Русия.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР