Руската отбрана отправи предупреждение към жители на Киев, че се

...
Руската отбрана отправи предупреждение към жители на Киев, че се
Коментари Харесай

Русия предупреди, че ще стреля по цели в Киев, за да спре информационните атаки

Руската защита насочи предизвестие към поданици на Киев, че се готви да стреля по цели в украинската столица, оповестява Би Би Си.

Представители на Кремъл обявиха в изказване този следобяд, че Русия приготвя „ доста прецизни удари “ по „ софтуерни центрове на украинската система за сигурност и основния център по психически интервенции “ в Киев.

„ Призоваваме украинските жители и жителите на Киев, които биват употребявани от националистите, с цел да основават провокации против Русия, да изоставен домовете си “, написа още в изказването.

Руските управляващи потвърдиха, че ударите по украинската столица са, с цел да „ се предотвратят осведомителните офанзиви против Москва “.

В известието се споделя, че с началото на специфичната военна интервенция броят на осведомителните офанзиви против разнообразни съветски държавни институции се е нараснал неведнъж - насочат се позвънявания към съветски жители със закани за физическо елиминиране, има известия и за учебни заведения, детски градини, ж.п. гари и други обекти на обществената инфраструктура.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР