Руската операция по „превземането“ на Украйна не мина по план,

...
Руската операция по „превземането“ на Украйна не мина по план,
Коментари Харесай

Руски разузнавач от Украйна: Затънахме до шия в лайна!

Руската интервенция по „ завладяването “ на Украйна не мина по проект, тъй като анализите на спецслужбите, които залегнаха в основата ѝ се правеха едвам се регистрира активност, без познаване на обстановката в страната. Това споделя вътрешен човек от специфичните служби на Руската федерация на създателя на съветския план за отбрана на човешките права Gulagu.net Владимир Осечкин.

Правозащитникът отбелязва на страницата си във фейсбук, че е разгласил описа без каквито и да било ремонти и цензура.

„ Никога преди този наш осведомител не е псувал, пишеше малко и всъщност, само че в този момент даже той... “ – отбелязва Осечкин, представен от "Клуб Зет ".

Вътрешният източник споделил, че в този момент, поради неуспеха на блицкрига псуват „ разбора на спецслужбите “, който явно е бил написан, „ до момента в който са си бъркали в носа “, тъй като никой от сътрудниците не си е представял, че става дума за действителни военни дейности.

„ Напоследък нас от ден на ден ни притискат да вършим докладите съгласно настояванията на управлението – към този момент съм засягал този въпрос. Всички тия политконсултанти, политици и свитите им, групите за влияние – това основава безпорядък. Огромен. Но най-важното е, че никой не знаеше, че ще има такава война, това го криеха от нас – споделя той. – Ето за какво в този момент резултатът е кур – няма да диря друга дума. “
Раздор в съветските служби внесе и погромът на кадировските подразделения, тъй като чеченските ръководители считат, че са били предадени от помощник на ФСБ.

„ Кадиров е превъртял. Едва не ни скочи и на нас, допустимо е украинците да са пуснали дезинформация, че човек от ФСБ е съобщил маршрута на кадировските специфични подразделения още в първите дни на интервенцията. Нагънали са ги, до момента в който са се придвижвали по най-страшния метод, даже не са почнали да водят война, а към този момент са ги разпертушинили на няколко места. И се понесе приказката – тия от ФСБ са дали информация на украинците за маршрутите. Аз нямам такива сведения, одобрявам да е допустимо 1-2%, няма по какъв начин напълно да го изключа като опция. “ – акцентира той. Според думите на съветския помощник на специфичните служби, след неуспеха на блицкрига против Украйна, просто е невероятно да се извърши задачата по завладяването на страната.

„ Ако през първия един до три дни бяхме хванали Зеленски и други представители на властта, в случай че бяхме завладяли всички основни здания в Киев, да ги бяхме предиздвикали да прочетат заповед да се предадат, тогава съпротивата щеше да бъде понижена до най-малко. Теоретично. А след това? Какво вършим? Дори при този съвършен вид остава въпросът – с кого ще преговаряме? Ако махаме (президента на Украйна Владимир) Зеленски, тогава с кого ще подписваме примирието? Ако ще е със Зеленски, то откакто ние го махаме, тия хартийки нищо не костват. ОПЗЖ (Опозиционна платформа "За живота " - бел. ред) отхвърли да си сътрудничим, избягаха, страхливци. Искахме да върнем Олег Царев, който през 2014 година избяга в Русия – че него и нашите не могат да го траят. Янукович ли да връщаме? Как? Ако кажем, че не можем да окупираме – та те 10 минути откакто си тръгнем ще изтребят всички наши хора. Да окупираме? А от кое място ще вземем толкоз мощ – че даже при минимална опозиция ни трябват най-малко 500 хиляди индивида. Като не броим системата за доставяне “, изясни той обстановката, в която се намира съветското управление.

Руските управляващи не могат да разгласят готовност, тъй като това „ ще разклати обстановката вътре в страната – политическата, икономическата, обществената. И в този момент напряко не могат да ни дишат. Пътищата ни въобще няма да могат да поемат такива кервани за доставяне – ще се запушат. В ръководството също царува безпорядък. Всяка от тези две аргументи е задоволителна, а те вървят дружно “ – прибавя източникът.

По думите му никой не знае действителните загуби на руснаците, тъй като изчезват цели подразделения, само че общите загуби навярни доближават до 10 000 индивида.

„ Сега даже да пленим Зеленски или да го убием – нищо няма да се промени. Там равнището на ненавист към нас е като в Чечня. Дори тези, които бяха лоялни към нас, към този момент са ни врагове. Защото ония там, горе, правеха проектите, тъй като ни повтаряха, че няма да има подобен вид, в случай че не ни атакуван. Защото обясняваха, че би трябвало да създадем оптимално достоверна опасност, с цел да можем да преговаряме умерено и осведомено. Защото ние подготвяхме в началото вътре в Украйна митинги против Зеленски. Без да отчитаме нашето нахлуване. По-нататък гражданските жертви ще се усилват в геометрична градация и съпротивата също ще се усилва. Вече опитахме да влизаме в градовете с десантни групи – от 20 такива единствено една съумява “ – прибавя информаторът.

Условно Русия приема за „ краен срок “ на тази интервенция месец юни.

„ Условно, тъй като до юни ние към този момент няма да имаме стопанска система, нищо няма да имаме. Ако считаме на едро – през идната седмица ще стартира поврат в една или друга посока, тъй като не е допустимо да се продължава при такова пресилване. Ако обобщим – страната ни няма излаз. Просто няма метод да победим, а при проваляне – това е краят. Докато съперникът е стимулиран, чудовищно стимулиран. Умее да води война, има задоволително командири от приблизително равнище. Има оръжие, поддръжка. Ние просто сътворяваме казус в света по човешки загуби. Това е! “

В спецслужбите на Русия в този момент най-вече се опасяват, че с цел да се прикрие този неуспех, ще измислят някаква нова идиотщина, да вземем за пример „ някакъв шибан консултант там горе ще каже, че е добре да се провежда спор с Европа. Да се слагат някакви условия за глобите – намалявате ги или война. “

„ Нямам визия кой го измисли тоя украински „ блицкриг “. Ако ни бяха дали действителните параметри, ние още първоначално щяхме да кажем, че проектът е най-малкото противоречив, че доста неща би трябвало да бъдат тествани още веднъж. Сега към този момент сме затънали до шия в лайна. И не знаем какво да вършим. “ – споделя още източникът.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР