Руската окупация на Украйна продължава, а изявления за ядрена заплаха“

...
Руската окупация на Украйна продължава, а изявления за ядрена заплаха“
Коментари Харесай

Съвременният Нострадамус със стряскащо предсказание. Ще го бъде ли светът?

Руската окупация на Украйна продължава, а изказвания за „ нуклеарна опасност “ идват от администрацията на Москва съвсем всеки ден. Докато светът е на ръба на злополуката, едно тревожно „ предсказване “ тормози всички.
                             

Но идва от бразилеца Атос Саломе, който е описван като Нострадамус на съвремието, написа bg-voice.com.

Саломе, който твърди, че има избрани сили, дадени му от Бог, с цел да избави света, към този момент е съумял да предскаже събития като гибелта на Елизабет Втора и придобиването на Twitter от Илон Мъск.

Живеещият в град Дивинополис, щата Минас Жерайс, пророк споделя, че Втората международна война е на път още веднъж да стартира - т.е. че напълно скоро можем да стане очевидци на Трета международна.
                             

„ Третата международна война стартира, когато Коронавирус се трансформира в пандемия в международен мащаб. Тя стана факт след нахлуването на Русия в Украйна, по-късно и бързото развиване на технологиите. “, споделя предсказателят пред английския вестник Daily Star.

Обяснявайки, че на 12-годишна възраст e осъзнал, че e друг от другите хора, Саломе декларира: „ Понякога се съмнявах в себе си, тъй като неща, които е малко евентуално да се случат, се случваха и то в къс период. “

Без да се съмнява от кое място и от кого идват качествата, които си приписва, той има вяра, че е определен да оказва помощ на хората и има вяра.

Саломе счита, че прогнозата му, че човешката мощ ще бъде сменена от роботи, ще се сбъдне с хуманоидния робот Optimus на Илон Мъск.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР