Руската марка УАЗ сподели на официалните си страници в социалните

...
Руската марка УАЗ сподели на официалните си страници в социалните
Коментари Харесай

УАЗ публикува изображение на бъдещата Буханка

Руската марка УАЗ показа на формалните си страници в обществените мрежи следващия рендер на външен дизайнер, който изобразява „ БУханката “ на бъдещето. Автомобилният производител похвали скицата за „ улавянето на духа и характера “ на съществуващия модел.

Автомобилът на рендера в действителност има характерностите на истинския УАЗ-452. Вижда се, че колата от рендера има сходни контури на каросерията и кръгла предна оптика. Това обаче е единствено схема и на практика няма късмет подобен УАЗ в миналото да стане действителност.

В мненията към обявата има и разгорещена полемика по отношение на допустима актуализация на фамилията SGR. Представителят на УАЗ в мненията означи, че актуалният " дизайн на " Буханката " е по усета на мнозина " и акцентира, че производителят на коли " деликатно учи мнението на всички консуматори и не отхвърля интереса към актуализирането ".

Именно заради тази причина компанията споделя в рендери в обществени медии, които са дело на самостоятелни художници. Иначе ще напомним, че паметната УАЗ-ка се създава от автомобилния цех в Уляновск от 1963 година в съвсем неизменен тип. За съвсем 60-годишната си история микробусът е получил доста модификации.

Една от най-новите е специфичната версия Байкал за пасажери, която ще бъде създадена в лимитирана серия. В множеството случаи силовият тракт на колата остава неизменен. „ Буханката “ се задвижва от 2.7-литров редови четирицилиндров бензинов мотор, работещ в тандем с ръчна скоростна кутия и система за задвижване на всички колела.

На страницата на създателя, измислил УАЗ-ката на бъдещето, има и други рендери, въодушевени от транспортните средства на съветските автомобилни производители. Например идея за въсдеход УАЗ Bars и кросоувър LUAZ, както и футуристичната Oka.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР