Руската легенда Алла Пугачова си навлече сериозни проблеми, след като

...
Руската легенда Алла Пугачова си навлече сериозни проблеми, след като
Коментари Харесай

Русия обяви мъжа на Алла Пугачова за чуждестранен агент

Руската легенда Алла Пугачова си навлече съществени проблеми, откакто брачна половинка ѝ Максим Галкин беше разгласен от Москва за задграничен сътрудник

Галкин, който си изявява като ефирен водещ и стендъп комедиант, е гневен съперник на войната в Украйна и постоянно прави антируски изявления в обществените мрежи. Според Министерството на правораздаването на Русия Галкин получава пари от Украйна за активността си, осведоми.

На 4 септември представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че не всички актьори, напуснали Русия след началото на специфичната военна интервенция, са си разрешили неприемливи изявления. Според Песков, той не е чул нито едно сходно изказване от брачната половинка на Галкин Алла Пугачова. Той обаче означи, Максим Галкин „ явно не е на същия път с останалите руснаци “. Песков добави, че комикът надали би могъл да си върне благоразположението на сънародниците си.

След началото на войната в УкрайнаАлла Пугачова и фамилията ѝ тихомълком напуснаха Русия и отидоха да живеят в Израел, където Галкин стартира да подлага на критика страната си. През август певицата се завърна в родината си, само че без брачна половинка си.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР