Руската красавица Таня Мирошина бе избрана от фенове за посланик

...
Руската красавица Таня Мирошина бе избрана от фенове за посланик
Коментари Харесай

Секссимвол на UEFA EURO 2020 облече екип на Лудогорец

Руската хубавица Таня Мирошина бе определена от почитатели за дипломат на славянските нации UEFA EURO 2020. Тя посети и трите мача на „ сборная “, а след отпадането на отбора на Станислав Черчесов се насочи към Словакия е Швеция. Нейният дебют на стадионите обаче беше още преди UEFA EURO 2020, когато изгледа контролата сред Русия и България (1:0) с фланелка на Лудогорец. Тя е с номер 14, само че с нейното име на гърба.

​„ Фланелката на Лудогорец е направена особено за мен от мой другар в клуба. Познавам се с няколко от играчите на тима, още не съм гледала мачове онлайн, само че възнамерявам да го направя. Не подкрепях Русия на европейското. Мисля, че в „ сборная “ не упражняват добре, а самите футболисти не ги е грижа за спорта “, изясни Мирошина.

Красавицата е извънредно известна в Русия. Тя е Мис Тверска област през 2019 година, а година по-късно влиза в борбата за купата „ Посланик на Русия по света “. Красавицата бе определена в челната петица. За страдание на почитателите Таня към този момент завърши своя маратон от мачове на UEFA EURO 2020, защото Санкт Петербург няма да бъде повече хазаин на мач от шампионата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР