Руската компания Аквариус обяви излизането на първия руски сървър T50

...
Руската компания Аквариус обяви излизането на първия руски сървър T50
Коментари Харесай

Представиха руския сървър Аквариус T50 D108FW

Руската компания Аквариус разгласи излизането на първия съветски сървър T50 D108FW с неповторима дискова подсистема съчетаваща HDD и SSD. Според производителя това комбиниране обезпечава оптимално поместване на данните за другите видове задания, като в това време дава на клиента опция да избере най-подходящото решение при най-оптимална цена.

Сървърът D108FW с форм-фактор 1U е предопределен за монтаж в стелаж и има слотове за осем физически диска – четири SSD и четири хард диска. Сървърът се предлага с разнообразни версии на BIOS, в това число съветската Numa BIOS, която е включена в единния указател на съветския програмен продукт, което е настоящо за планове в бюджетните и държавните институции.

Производителят декларира, че T50 D108FW може да се употребява в разнообразни сюжети, в това число решения за виртуализация и разполагане на видеопотоците от камерите за видеонаблюдение.

„ Ние предлагаме на съветския пазар плътно, надеждно и на ниска цена решение за предпазване на данни с лимитирана повърхност и опция за разширение на конфигурацията. D108FW е подобаващ за необятен набор от приложения в ИТ инфраструктурата на съветските компании. Сървърът е получил документи за съгласуемост за редица заместващи вноса приложения: операционни системи, хипервайзори, софтуерни решения от корпоративен клас и други “ – сподели пред медиите продуктовият шеф на Аквариус.

В формалния уеб уебсайт на Аквариус се вижда, че новият сървър се базира на американските процесори Xeon Scalable от 2-ро потомство и чипсета C622.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР