Руската инвазия в Украйна продължава вече 71 дни. Проследете най-важните новини

...
Руската инвазия в Украйна продължава вече 71 дни.
Проследете най-важните новини
Коментари Харесай

ДЕН 71 ОТ ВОЙНАТА В УКРАЙНА: Руската армия загуби контрола си върху няколко селища по границата в Николаевска и Херсонска област

Руската инвазия в Украйна продължава към този момент 71 дни.

Проследете най-важните вести в развиване: 

11:09
Украйна: Руската войска загуби контрола си върху няколко селища по границата в Николаевска и Херсонска област


Генералният щаб на украинските въоръжени сили съобщи през днешния ден, че съветската войска е "загубила контрола си върху няколко селища по границата в Николаевска и Херсонска област " и че са отблъснати 11 съветски офанзиви в Донецка и Луганска област, съобщи Асошиейтед прес.
Копирано
10:15
Демократична България: България би трябвало да откликне и на последващи настоявания за помощ за Украйна


Надявам се Министерският съвет да подхожда по-свободно и при последващи настоявания за помощ от страна на Украйна и предпочитание за изпращане на оръжие, ние да го създадем. Това сподели в ефира на „ Твоят ден” депутатът от „ Демократична България” Атанас Славов.
Копирано
08:56
Крум Зарков за решението на Народно събрание за Украйна: Коалицията оцеля на косъм


Вчерашното решение на Народно събрание България да изпрати военнотехническа помощ на Украйна не е победа за никого. Коалицията беше непокътната на косъм. Всеки направи компромис. Това сподели в студиото на "Денят стартира " Крум Зарков, народен представител от "БСП за България ".
Копирано
08:42
Настимир Ананиев: Войната в Украйна не е компютърна игра, като умреш не можеш да презаредиш


В момента в Украйна умират хора. За разлика от компютърните игри, там като те гръмнат не можеш да презаредиш. Надявам се, че с вчерашното решение на Министерски съвет ние ставаме част от страните, които застават зад една страна, нападната от агресор. Това съобщи Настимир Ананиев от ПГ на Политическа партия в студиото на Нова телевизия.
Копирано
07:04
Русия заяви, че е нанесла 77 въздушни удара по Украйна единствено за ден


Русия заяви, че е нанесла 77 въздушни удара по Украйна през вчерашния ден. При тях са убити към 310 украински бойци и са унищожени 36 военни цели. Това заяви представителят на съветското министерство на защитата Игор Конашенков, представен от ДПА.
Копирано
06:43
Зеленски: Войната в Украйна е тъкмо толкоз неприятна, колкото и Втората международна


Украинският президент Володимир Зеленски прикани датския народ да си спомни за нацистката окупация и по какъв начин той се е освободил с помощта на това, че нацистите са изгубили Втората международна война. Той съобщи това на събития в Копенхаген и Орхус, предадоха ДПА и Българска телеграфна агенция.
Копирано
06:39
Организация на обединените нации: Над 300 души са евакуирани от Мариупол


Организация на обединените нации заяви, че над 300 цивилни от обсадения Мариупол и още четири града са били евакуирани в намиращия се под украински надзор град Запорожие, втора сполучлива интервенция за извеждане на жители от региони, подложени на съветски обстрели и набези, предадоха Асошиейтед прес и Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР