Руската инвазия в Украйна през 2022 г. започва да увеличава

...
Руската инвазия в Украйна през 2022 г. започва да увеличава
Коментари Харесай

Приходите на американските отбранителни компании растат на фона геополитическото напрежение по света

Руската инвазия в Украйна през 2022 година стартира да усилва приходите на отбранителните компании, защото клиенти като държавното управление на Съединени американски щати се запасяват отначало, откакто изпратиха доста оръжия на Киев, а страните в Европа се въоръжават на фона на съветската експанзия, написа Ройтерс.

Американски отбранителни компании като Lockheed Martin, General Dynamics и други чакат, че съществуващите поръчки за стотици хиляди артилерийски снаряди, стотици ракети-прехващачи от системи Patriot и скок в поръчките за бронирани транспортни средства, които се чака през идните месеци, ще поддържат финансовите им резултати през идващите тримесечия.

Нови контракти за директна доставка на Украйна - или за запълване на американски ресурси, изчерпани от доставките в Украйна, бяха подписани в края на предходната година и в този момент приходите текат към огромните реализатори в бранша. Lockheed, General Dynamics и RTX регистрираха по-добри от предстоящото финансови резултати за последното тримесечие и ръководителите им чакат както спорът в Украйна, по този начин и войната на Израел с палестинската въоръжена формация „ Хамас “, да подтикват търсенето в кратковременен проект.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР