Руската група Вагнер претърпя значителни загуби на бойното поле в

...
Руската група Вагнер претърпя значителни загуби на бойното поле в
Коментари Харесай

Руската група Вагнер претърпя загуби в „ожесточени“ битки в Мали

Руската група Вагнер претърпя обилни загуби на бойното поле в Мали, призна военната компания в понеделник, след дни на спорни разкази за случилото се по време на борбите с бунтовниците на границата с Алжир.

Групировката сподели, че нейната 13-та щурмова бригада, която се бие с етническите туареги дружно с малийските въоръжени сили, е претърпяла загуби по време на „ яростни борби “ с бунтовниците.

Не е по този начин. споделят броя на жертвите, само че графични видеоклипове, оповестени в съветски канали в Telegram, демонстрират песъчлив пейзаж, посипан с десетки тела, някои носещи съветски православни кръстове, и голям брой изгорели транспортни средства.

Руски военни блогъри описаха случая като бунтовническа „ засада “, до момента в който Вагнер, пишейки посредством обвързван канал в Telegram, сподели, че пясъчна стихия е съдействала за неуспеха на интервенцията.

Постоянната стратегическа рамка за мир, сигурност и развиване (CSP-PSD), коалиция от размирен туареги, пое отговорност за офанзивата, потвърждавайки, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР