Руската федерация ще трябва да живее дълго време под западните

...
Руската федерация ще трябва да живее дълго време под западните
Коментари Харесай

Русия ще е принудена дълго да живее в условията на санкции

Руската федерация ще би трябвало да живее дълго време под западните наказания, тъй че би трябвало да се стреми към цялостна самостоятелност от вноса. „ Няма потребност да си вършим илюзии. Ще живеем в тези условия дълго време. Трябва да водим политика на цялостна икономическа, политическа и софтуерна самостоятелност, което Роскосмос ще направи ", сподели генералният шеф на „ Роскосмос “ Дмитрий Рогозин в изявление за ефирен канал „ Россия-1 “.

На 24 февруари президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че глобите на Съединени американски щати и техните съдружници, поради обстановката в Украйна, ще ударят високотехнологичния бранш на Руската федерация, както и нейната галактическа стратегия. Според него, Съединени американски щати ще блокират повече от половината високотехнологичен импорт в Русия, което ще навреди, наред с други неща, и на съветската галактическа стратегия.

Европейски Съюз наложи наказания против ракетно-космическия център „ Прогрес “. По-късно Европейската галактическа организация (ESA) съобщи, че счита, че стартирането на руско-европейската задача за проучване на Марс " ЕкзоМарс " (ExoMars) е малко евентуално, заради антируските наказания, наложени във връзка със обстановката в Украйна. ESA изследва опцията за потребление на европейски ракети за извеждане в орбита на спътници, които е планувано да бъдат изстреляни с съветски ракети „ Союз “.

Германия изключи своя телескоп в галактическата обсерватория Спектр-РГ, която е взаимен план с Руската федерация. Рогозин сподели, че съветската част на МКС ще спре да работи по взаимни опити с немски сътрудници и, че той ще ги организира самичък.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР