Руската федерация ще продължи да заплашва цяла Европа, дори ако

...
Руската федерация ще продължи да заплашва цяла Европа, дори ако
Коментари Харесай

Латвия: Русия ще бъде заплаха за Европа

Руската федерация ще продължи да заплашва цяла Европа , даже в случай че Украйна освободи всички свои територии. Това съобщи латвийският министър на външните работи Крисянис Каринш.

В коментар за осведомителна организация ЛЕТА той съобщи, че опасността ще стартира да се усилва незабавно след края на войната против Украйна, защото Русия ще възвърне армията си.

" Руското държавно управление е некомпетентно да усъвършенства благосъстоянието на своето население . Всички карти са заложени на намирането на външен зложелател и култивирането на мнението, че разпадането на Съюз на съветските социалистически републики е най-голямото зло. Затова е належащо да се върнат изгубените територии с повече от задоволително.

Тъжното е, че това не е войната на Кремъл - тя се трансформира в подкрепяна от Русия война . Русия напредва с империалистическата си агресия и продължава да бъде опасност за Европа ", цитира " Делфи " думите на Каринш.
 Путин заплашва Латвия: Ще последва съответна реакция
Путин заплашва Латвия: Ще последва съответна реакция

В отговор на това което той дефинира като " напън върху рускоезичното население " в страната

Той счита, че спекулациите за възможна съветска победа имат за цел да стимулират Запада да не допусне това да се случи, защото украинското проваляне би посочило на Кремъл, че тактиката им е била вярна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР