Руската федерация от десетилетия преследва целта си за пренареждане на

...
Руската федерация от десетилетия преследва целта си за пренареждане на
Коментари Харесай

Христо Иванов зове за нулева зависимост от Русия

Руската федерация от десетилетия преследва задачата си за пренареждане на международния ред. За това настоя от трибуната на Народно събрание Христо Иванов. България с деяние или безучастие обслужваше путиновия режим, съгласно него. Да се отстранен всички форми на накърнимост, желаят Демократична България.

В същото време ръководството затъвало в дребни проблеми, съгласно него,а опозицията подлагала на критика властта, вместо да поддържа с опитите да се отърсим от съветско въздействие. Иванов желае обединението да има ясна позиция . Службите за сигурност би трябвало да се с укрепен потенциал, за закриване противодействат на съветско въздействие у нас. Трябва да се ускори и потенциала на Съвета за сигурност към Министерски съвет. Армията би трябвало да бъде превъоръжена, желаят още от Демократична България.

Национална цел би трябвало да е нулева взаимозависимост от Русия във връзка с енергийните доставки, желае още Христо Иванов. Също по този начин би трябвало да има български пакет от наказания против Русия.

Той сложи въпроса и за правосъдната промяна. Ще настояваме тези цели да залегнат в една управническа стратегия, разгласи Иванов. Затова и стартират диалози в Народно събрание и тези цели да залегнат в актуализацията на бюджета. Не е време за следващите изборни драми, по думите му.
 Демократична България не се тормозят от ембарго върху петрола
Демократична България не се тормозят от ембарго върху петрола

Костадин Костадинов съобщи, че е изрично срещу налагането на ембарго
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР