Руската федерация е започнала да прехвърля войски от фронта в

...
Руската федерация е започнала да прехвърля войски от фронта в
Коментари Харесай

Bloomberg: Русия прехвърля войски от фронта в Украйна за защитата на Белгород

Руската федерация е почнала да трансферира войски от фронта в Украйна за отбрана на граничния град Белгород, оповестява Bloomberg, като се базира на неизвестен източник от Кремъл.

" Атаките против Белгород принуждават Руската федерация да изтегли силите си от фронтовата линия “, цитира организацията думите на източник, поискал да резервира анонимност.

По думите му войната на територията на Руската федерация продължава. Но все пак болшинството поданици на Белгород не престават да поддържат съветския президент Владимир Путин.

Три съветски размирен групировки - Руският доброволчески корпус, Сибирският батальон и Легионът " Свобода на Русия “ - поеха отговорност за неотдавнашните офанзиви против Белгород.

В сряда те предизвестиха в обществените мрежи, че офанзивите ще бъдат засилени и приканиха губернатора на района да издаде заповед за цялостна евакуация на цивилното население.

Миналата седмица доброволчески съветски формирования, воюващи на страната на Украйна, навлязоха в Курска и Белгородска област на Руската федерация като част от взаимна интервенция.

 

Инфо: " Фокус "

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР