Руската естрадна прима Алла Пугачова се е завърнала в Русия,

...
Руската естрадна прима Алла Пугачова се е завърнала в Русия,
Коментари Харесай

Алла Пугачова се завърна в Русия, за да подпише завещанието си. Замъкът в Гряз остава за Галкин

Руската естрадна прима Алла Пугачова се е завърнала в Русия, с цел да подпише наследството си, което от дълго време към този момент е било формирано, заяви вестник " Комсомолска истина “, като цитира близка до певицата.

 

Още в първите дни на войната против Украйна, на 28 февруари, поп кралицата, брачният партньор й Максим Галкин и двете им деца отпътуваха в Израел и макар казаното от нея, че пребиваването им там е по здравословни аргументи, всички бяха наясно, че Пугачова очевидно ще избере живота в чужбина.

 

Според волята на 73-годишната изпълнителка на " Милион алени рози " извънградската вила на язовир „ Истра “ на 56 км от Москва – обичано място за първокласна отмора на столичани, остава за внука на Примадоната, артиста и музикант Никита Пресняков. Неговата баба му подарява и четиристаен апартамент в центъра на Москва.

 

За майка му, дъщерята на Алла Борисовна – естрадната певица и актриса Кристина Орбакайте, е планувано петстайното жилище на „ Тверская “ – най-главната улица в сърцето на съветската столица, център на заниманията и нощния живот. Почти всички здания там са исторически забележителности, населявани в предишното от бележити съветски интелектуалци и създатели. Пугачова е подсигурила с недвижими парцели племенника си - сина на брат й и неговия наследник.

Отпреди е известно, че брачният партньор на певицата – шоуменът Максим Галкин, се води единствен притежател на „ замъка “ в село Гряз в Подмосковието, където фамилията живее. Той е собственик на няколко имота земя, върху които е ситуирана резиденцията.

 

През май елитният брокер на недвижими парцели Андрей Ковальов разкри, че в рецесията с войната в Украйна цената на обекта е паднала пет пъти и в този момент замъкът може да бъде продаден за 100-150 милиона рубли (около 1,6 – 2,5 милиона евро).

 

Децата на двойката – 8-годишните близнаци Лиза и Гари, също били обезпечени с парцел. Не се знае на кого тъкмо ще се падне още едно владеене на кралицата на съветската сцена – апартамент на 300 кв. м повърхност в артистичния регион „ Арбат “.

 

Пугачова и брачният партньор й, който намерено подлага на критика политиката на Кремъл, съвсем незабавно след началото на интервенцията в Украйна отпътуваха за Израел, а след няколко месеца – за латвийския курорт Юрмала.

 

В момента Максим Галкин е на европейско турне, а завръщането на певицата на 27 август бе документирано с появяването й пред московския бутик на дизайнера Игор Гуляев. Той разгласява в обществените мрежи фрагменти, на които тя отваря с ритник вратата на колата под изумения му възклик: „ Не мога да допускам на очите си, белким това си ти! “, на което звездата дава отговор, че е била на отмора, с цел да се погрижи за здравето си.

 

Междувременно неотдавна Алла Пугачова, която заобикаля да прави обществени изказвания по отношение на съветската намеса в Украйна, отговори косвено на режисьора Никита Михалков, който неведнъж порица артистите, напуснали Русия от началото на по този начин наречената „ спецоперация “.

 

В Инстаграм певицата разгласява фрагмент от неговия филм „ Робиня на любовта “ (1976), в който героинята на актрисата Елена Соловей приказва: „ Господа, вие сте зверове! Господа, вие ще бъдете завинаги прокълнати от родината си, бойци! “. Към него изпълнителката на шлагера „ Милион алени рози “ е написала: „ Прекрасен филм, прелестен режисьор. Къде ли изчезна прелестният Никита Сергеевич Михалков? “.

 

От години Пугачова има и вила в първокласното ваканционно населено място Кесария в Израел. Заради имението с 14 спални и обособена къща за прислугата звездата смяташе да изиска израелско поданство още през 2015 година Причината е, че сходни парцели, владеене на чужденци, се таксуват с доста по-високи налози от тези на локалните поданици. 

 

Алла Пугачова и Максим Галкин са щастливо женени към този момент 20 години. Той е с 27 години по-млад от нея и с 5 – от щерка й, само че това не пречи на любовта им. От 8 години двамата се радват на близнаците Лиза и Хари, родени от сурогатна майка. Интересното е, че Филип Киркоров среща певицата и шоумена, а по същото време той е женен за Пугачова.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР