Руската еднодозова ваксина срещу Ковид-19 показва 70 на сто

...
Руската еднодозова ваксина срещу Ковид-19  показва 70 на сто
Коментари Харесай

Руската ваксина Спутник лайт е 70% ефикасна срещу варианта Делта

Руската еднодозова ваксина против Ковид-19 " " демонстрира 70 на 100 успеваемост против разновидността Делта на новия ковид три месеца след използването й. Данните са от научния институт " Гамалея ", създал имунизацията и са предоставени на здравната електронна библиотека medRxiv, като не са минали през самостоятелна оценка, предава.

Заключенията се основават на проучване на 28 000 души, имунизирани със " Спутник лайт " и контролна група от 5,6 милиона души, които не са имунизирани. " Спутник лайт " ще е съвсем толкоз ефикасна против разновидността Делта като бустер на други ваксини, колкото е ефикасна и двудозовата съветска ваксина " Спутник ", се показва в известие от съветския капиталов фонд, който е поел маркетинга на съветските ваксини по света.
 В Русия записаха еднодозовата ваксина Спутник Лайт В Русия записаха еднодозовата ваксина " Спутник Лайт "
Руското министерство на опазването на здравето записва за приложимост еднодозовата ваксина против ковид " Спутник Лайт " (Sputnik Light),...

Създателите на " Спутник " организират взаимни проучвания с " Pfizer " в две страни, заяви ръководителят на Руския фонд з директни вложения Кирил Дмитриев, представен от ТАСС. " Вече имаме взаимно проучване с " Moderna " в Аржентина и Аржентина в този момент изследва композиция на " Спутник " и " Moderna ". Има още две страни, в които в този момент се организират проучвания на композиция от " Pfizer " и " Спутник " и чакаме това да бъде доста сполучлива композиция ", сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР