Руската държава вероятно ефективно забранява на висши служители да подават

...
Руската държава вероятно ефективно забранява на висши служители да подават
Коментари Харесай

Лондон: Русия забранява на висшите си служители да подават оставка през войната

Руската страна евентуално дейно не разрешава на висши чиновници да подават оставка от постовете си, до момента в който " специфичната военна интервенция " е в ход . Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Предполага се, че ограниченията обгръщат най-малко районните водачи, чиновниците по сигурността и членовете на могъщата президентска администрация.

Според английското разузнаване редица чиновници в действителност евентуално са мощно скептични във връзка с войната . Посочва се и че те евентуално постоянно изпитват работен стрес поради нефункциониращия военновременен уред.

Забраната евентуално се ползва посредством отправено очевидно намекване, че подалите оставка ще бъдат изправени пред скалъпени наказателни обвинявания.

Освен че са загрижени за пропуските в качествата, които биха оставили напусналите постовете си, управляващите евентуално се пробват и да предотвратят всякакво усещане за пораженчество и да засилят възприятието за групова отговорност за войната, считат от английското МО.
 ISW: В Русия се надига призракът на мракобесието
ISW: В Русия се надига призракът на мракобесието " зложелател на народа "

С репресии от времената на Сталин Путин желае да завоюва войната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР