Руската армия започна видеокампания за привличане в редиците си на

...
Руската армия започна видеокампания за привличане в редиците си на
Коментари Харесай

Русия набира войници с реклама, адресирана към истинските мъже

Руската войска стартира видеокампания за привличане в редиците си на още професионални бойци, които да се бият в Украйна, съобщи Ройтерс. Призивът на Москва е към всички тези, които желаят да покажат, че " са същински мъже " и да заменят елементарния живот на цивилни с този на бойното поле, отбелязва организацията.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10226
Рекламният клип, в който звучи енергична музика, се популяризира след отчет на английското военно разузнаване и известия в съветските медии, подсказващи, че Москва се пробва да набере към 400 000 професионални бойци като доброволци в подкрепление за силите си в Украйна. Клипът може да бъде забелязан в съществени обществени мрежи в Русия, прецизира Ройтерс.

Рекламният клип предлага на мъжете да подпишат контракт с съветското министерство на защитата, като най-ниското заплащане е в размер от 204 000 рубли (2495 долара) на месец. " Ти си същински мъж. Бъди подобен ", се споделя в клипа.

Русия, която твърди, че прави " специфична военна интервенция ", не дава цялостна информация за броя на жертвите, само че съгласно неотдавна изтекли данни на Агенцията за военно разузнаване на Съединени американски щати досега във войната са починали към 43 000 руснаци. Според същата организация украинците, починали в спора, са към 17 500.

След като организира частична акция за военна готовност през септември, вследствие на която десетки хиляди руснаци избягаха от страната, с цел да не бъдат записани в армията, управляващите не обмислят опцията за повторна акция за готовност, а по-скоро акция за набиране на доброволци, отбелязва Асошиейтед прес.

През последните седмици пропагандни плакати за присъединение към армията, на които написа да вземем за пример: " Нашата специалност е да пазиме родината " или " Уважение, честна специалност и положително възнаграждение ", са разлепени из съветската столица, добавя организацията, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР